fenyfesto.jaro.hu
festomuvesz
balatongaleria
tisza-kalmar.hu
rajz.tisza-kalmar.hu
csakrak.hu
egeszelet
famuvek
faesztergalyos
art-abc.hu
nudeofart
agotaart.infoSzámítógépes grafika


Az igényes honlapkészítés vagy az arculattervezés fontos eleme, az alkalmazott grafika egyik elterjedőben levő ága, a számítógépes grafika. Ott van a napi reklámokban, a hirdetésekben, a médiákban. Már a művészetben is rangos helyet vívott ki magának a számítógépes grafika.

A számítógépes grafikák készítése egy ideje a művészi alkotómunkám része.

Sok esetben szükség van szabadkézi rajztudásra is, ilyenkor előnyt jelent az eddig végzett művészi tevékenységem és ez a számítógépes grafikák készítésénél igen nagy segítség. Egy újfajta eszköz, rohanó világunk gyors megörökítésére, megfelelő kézben kiváló művészi eszköz. Korlátlan lehetőségei alkalmassá teszik nagyobb épületek gyors és kevésbé drága dekorációjára. Ilyen lehetőség például: számítógépes grafikával készített képekkel dekorálni több helységből álló épületek falait. A lehetőségeinek tárháza végtelen, kitűnő reklámlehetőség mellett művészi értékkel is rendelkezhet. A számítógépes grafika a különösen gyorsan fejlődő alkalmazások egyike.

A számítógépes grafika mára mindennapjaink részévé vált.
A számítógépes grafika, mint új művészeti ág kitűnő kifejezési eszköz.


Az alkotás öröme kárpótolja azokat, akiknek egyébként nincs kézügyességük, nem tudnak rajzolni. Ezt, az egyre több számítógépes grafikával készített „alkotások” száma és természetesen minősége is mutatja. Az alkotáshoz nem elég egy program, a számítógép még nem képes létrehozni művészi alkotást.Ez a grafika - grafikai stúdió      Copyright © 2007      www.ezagrafika.hu      Minden jog fenntartva.